026-8200528  

Duurzame warmte en design

Wie is Fair Fires?

"Het kan toch niet zo zijn dat de branche waar we jarenlang met passie voor werken, door onduidelijk beleid langzaam aan instort" dachten de oprichters van Fair Fires. Dit was het begin van de onderscheidende leverancier in haarden die Fair Fires wil zijn. "We hebben het antwoord op de huidige onzekerheid in Nederland"

Wij willen mensen verrassen en laten genieten van comfort en warmte, maar tegelijkertijd ook duurzaam opereren! U denkt waarschijnlijk, hoe is dit mogelijk? Samen met een drietal Europese toonaangevende trendsettende fabrikanten hebben we een innovatieve samenwerking tot stand gebracht. Hierdoor zijn wij in staat prachtige designs in ieders smaak en produktvoorkeur te bieden. Of u nou de voorkeur geeft aan houtkachels, elektrische haarden of pelletkachels, wij kunnen ze leveren en deze produkten voldoen ook aan de strengste keuringseisen . Bovendien zijn ze allen duurzaam.

Fair Fires dus!

Door intensief samen te werken met diverse Europese fabrikanten gaan wij de Nederlandse markt nieuw leven inblazen en een impuls geven aan de veranderde consumenten vraag. De topfabrikanten verzekeren ons van innovatie, de nieuwste technieken, duurzaamheid en betrouwbare leveringen.

Wat vinden wij belangrijk:

Innovatief zijn en blijven! Mensen blijven verrassen! Betrouwbaarheid! De retail inspireren! Alles met respect voor het milieu.

Onze produkten:

  • Flamerite: Elektrische haarden
  • Kalon: Pelletkachels

Laat u inspireren door ons assortiment, ga lekker zitten en geniet van onze produkten. Stelt u zich eens voor dat u voor die ene haard zit…..

Contact

Wilt u ons assortiment zelf zien, bewonderen en aan kunnen raken? Aarzel niet en bel ons op of zoek uw dichtbij zijnde dealer op deze site voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

U bent van harte welkom.